fbpx

SetYfree Consulting

Den altafgørende beslutning

Hvor mange gange har du taget en beslutning om noget, som du ikke er kommet i mål med?

Hvis du tager en beslutning, men har en smule tvivl, så vil der altid være en chance for, at du ikke gennemfører det, du har sat dig for. I det øjeblik du uden tøven tager beslutningen og forpligter dig, 100% så vil du modtage det, du behøver for at komme i mål.

Når du har taget en beslutning, skal du gå All-in og konstant tage actions henimod dit mål, uanset hvad der skulle ske på vejen. Det er helt sikkert, at der vil komme udfordringer, hvilket er grunden til, at din beslutning er så afgørende – Det er ikke for tøsedrenge. I det øjeblik det bliver svært dyrt eller sætter dig i en usikker situation, så vil du, hvis du ikke har taget beslutningen med 100% sikkerhed, giver op!

”Ofte tror vi, at vi har taget en beslutning, men det, vi i virkeligheden har, er et forsøge lige, indtil det bliver ubehageligt.”

De beslutninger, du tager, er de beslutninger, som du holder fast ved, uanset hvad du skal gøre for at opnå dem? Hvis du gerne vil tabe dig og det eneste tidspunkt, hvor du kan træne på er kl.5 om morgen, ikke nok med det er også vinter, og du skal op, når alle andre sover. Vil du så alligevel gøre det for at nå dit mål? En fast beslutning er en beslutning, hvor du er villig til at gøre det, der skal til.

Hvis du ikke har besluttet dig, så vil du begynde at argumentere med dig selv om, hvorvidt du skal gøre det eller ej, og ofte vil du sandsynligvis beslutte dig for, at dit liv er fint, som det er.

Hvordan holder du fast på din beslutning?

Du skal holde fokus på dine drømme og tro på, at der findes en kraft af energi, der kan, og vil hjælpe dig. Du skal tro på det, du ikke kan se!

Der er masser af gange, hvor vi får en “smart” ide, som umiddelbart ikke lykkes, eller som skubber os ud i nye og ukendte situationer, som gør os utrygge. Hvis du ikke tror på den sandhed, som er, at vi lever i et univers, der har overflod af midler, at vi alle er fantastiske unikke, kloge, kreative osv. så kan det være svært at holde fast og tro. Du skal tro på din ide, og dine mål, også selv om du ikke har set resultaterne endnu. Der må ikke være en eneste tanke, som fortæller dig, at du måske skal give op, eller at det overhovedet er en mulighed.

Har du en ide, men ikke troen på, at du kan, så findes der metoder, hvorpå du kan styrke din tro.

“Nobody gets to the top of the mountain without falling on his face over and over again.”

Michael Jordan blev taget af high school basketball holdet, fordi de mente at han var talentløs.

Steven Spielberg gennemførte ikke high school og fik afslag fra filmskolen 3 gange.

Thomas Edison lærer mente, at han var for dum til at gå i skole, da han ikke kunne lære noget. Han forsøgte 9.000 gange at fremstille lys, før det lykkes.

Soichiro Honda, stifter af Honda Motor, fik afslag på en ansøgning hos Toyota som mekaniker, det gjorde, at han startede sit eget firma Honda Motor.

Beethovens musiklærer sagde til ham, at han var talentløs mere specifikt, at han var håbløs, når det kom til at komponere.

Fred Smith skrev en opgave, som beskrev en ide, han havde på et fragtfirma, der kunne levere fra dag til dag, han fik et C. Han, tog sin ide og startede FedEx.

Den eneste fejl der findes er hvis du give op

Alt andet er bare erfaring.”

Der er ikke noget stort mysterium, at få succes. Du skal blot ønske det så meget at du nærmest ikke tænker på andet. Du skal beslutte dig for at gøre det og så vil det lykkes. Tænk over det, du har sikkert gjort det før, måske du har tabt dig, fået et bestemt job, købt et hus, brudt en dårlig vane eller andet. Du skal huske på at vil du det nok og er du villig til at gøre det der skal til også i modgang, så vil det lykkes før eller siden.

Der er masser af mennesker, som lever det liv, du ønsker og mange af dem er ikke nær så talentfulde eller heldige som dig. Nøglen til deres succes er, at de gjorde alt. De stoppede med at lytte til deres trætte gamle onkler, de ændrede deres vaner (paradigmer) og gjorde det.

Læs også artiklen Personlig Strategi

Resumé

Beslutning

Beslutning er frihed. Ubeslutsomhed er tortur.

Bliv den bedste til det du laver “Villigheden til at gøre det, der skal til.

Drop forhandlingsprocessen Beslutningen er ikke til forhandling.

Lev din drøm “Gør det uden frygt.

Elsk dig selv “Du kan, hvis du vil.

Den altafgørende beslutning
Iværksætter

95% Mindset & 5% Strategi

“SetYfree Consulting arbejder målrettet med coaching og rådgivning. Gennem vores skræddersyede coachingforløb hjælper vi dig med at få succes med netop dine målsætninger. Programmet er på denne måde designet til at lære dig de strategier og teknikker som er essentielle for at opnå personlig frihed og succes, så du kan blive ved med at indfri dine mål, igen og igen.”

Luk menu
×