fbpx

SetYfree Consulting

1024x1024

7 Dages Mini-Kursus

Start d. 24 september 2020

Dage
Timer
Min.
Sek.

I løbet af vores 7-dages minikursus ser vi på følgende:

  • Attitude & Taknemlighed
  • Slip af med selvsabotage
  • Sæt nye ønsker - du fortjener det!
  • Forstå formlen til succes
  • Bliv den bedste udgave af dig selv

Er det tid til forandring i dit liv og dine resultater? Syntes du at arbejde hårdere og hårdere, men opnår du ikke de resultater, som du ønsker, så er det måske tiden til at gøre noget andet. Du kan få et liv i velstand og lykke!

Bliv en ny og bedre udgave af dig selv!

PROSPERPOUGMaibritt Bræmer

Bob sidder og støtter ansigtet med den ene hånd
Maibritt Bræmer

Maibritt Bræmer er forretnings- og succescoach, er en førende certificeret Proctor Gallagher Institute-konsulent, samt en motiverende foredragsholder. Maibritts lidenskab er at lære iværksættere og salgsprofessionelle over hele verden, at velstand og succes virkelig handler om energi, og hun har til opgave at hjælpe tusinder med at skabe økonomisk overflod gennem tankekraften og forsætlig handling med et bevist system for opnåelse af succes.

I løbet af de sidste år har Maibritt anerkendte sig indenfor personlige udviklingsprogrammer. Maibritt studerer i øjeblikket med Bob Proctor bedst kendt for sin rolle i filmen "The Secret", hun har brugt det hun har lært igennem Bob og har underviser egne klienter i materialet som har ændret deres og hendes eget liv.

Med sin erfaring inden for ledelse, salg, som selvstændig og personlig udvikling kombineret med hendes omfattende undersøgelse af de love, der styrer vores univers, har Maibritt anvendt sin viden til ikke kun at ændre sit eget liv, men har også undervist i dette materiale og hende mission er at hjælpe andre med at bygge bro over kløften, fra hvad de allerede ved, hvordan de skal gøre, til at gøre det let. Succes er 95% tankegang og 5% strategi, det er et system, og Maibritt ved og forstår, hvordan systemet fungerer, og hun er kun lige kommet i gang!

Virksomheder over hele verden bruger millioner af kroner på at lære deres personale og ledere at vide mere, de lærer dem ikke, hvordan de implementerer det, de allerede ved. Maibritt lærer enkeltpersoner at tage ansvar for deres nuværende resultater ved at erkende, at de ikke gør, hvad de ved, og hun tager sit publikum til grundårsagen til, hvorfor de bliver stoppet, inspirerer dem til at vide og tro, at de har magten til at ændre deres tankegang for at skabe den succes, de drømmer om.

Tilmeld dig Mini-kursus ved at indtaste dit navn og e-mail Holdet september 2020!

Når du tilmelder dig så er din e-mail sikker hos os, du føjes kun til Maibritts eksklusive fællesskabsliste for at modtage opdateringer og værktøjer fra SetYfree og teamet bag.

Luk menu
×