fbpx

SetYfree Consulting

Filosofien bag Succes

Foredrag & Oplæg

Du kan finde eksempler på emner længere nede på denne side. Har du et emne som du gerne vil have jeg kommer og taler om, så er du velkommen til at kontakte mig. 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en række forskellige foredrag og oplæg for organisationer, virksomheder, foreninger og netværksgrupper. 

Med hovedvægt på filosofien bag succes, berøres mange forskellige emner inden for personlig udvikling. 

Du kan finde eksempler på emner længere nede på denne side. Har du et emne som du gerne vil have jeg kommer og taler om, så er du velkommen til at kontakte mig. 

Maibritt Bræmer

”Du bliver ikke rig ved at gøre visse ting, du bliver rig ved at gøre tingene på en bestemt måde”

Effektivt Ledelse
Maibritt Bræmer

Hvordan får du succes som leder?

Vi arbejder ud fra de 10 hovedfaktorer omring god ledelse. 

Ledelse omhandler, hvor god du er til at motivere andre. Men bestem også om, hvor god du er til at motivere dig selv. Kan du give dig selv en ordre og følge den? 

Hvor god er du til at tage beslutninger? Og holder du fast på dem eller ændre du konstant planer? Som leder skal du være klar over, hvordan og hvorfor det betyder noget, hvad du gør. Ønsker ud succes som leder, så skal du starte med dig selv. 

Den altafgørende beslutning
Iværksætter

Karriereudvikling

Hurtigt op ad karrierestigen?

Der findes mange, som bruger årvis på at løfte deres karriere. Det kan der være mang grunde til, men der findes en metode, der gør hele forskellen. 

Jeg har selv taget et stort spring på karrierestigen på ret kort tid. På daværende tidspunkt vidste jeg ikke hvad jeg havde gjort og hvorfor det lykkes mig. I dag ved jeg præcis hvad jeg gjorde. Og er nu så heldig at jeg kan give disse metoder og principper videre til andre. 

Teamwork

Et motiveret team skaber resultater

En virksomhed er intet uden et hold af medarbejder, der forstår at arbejde henimod virksomhedens mål. Hvis ledelsen ikke har medarbejderne med, og motiveret, så bliver det noget op ad bakke. 

Vigtigheden af at have vækstmål, der inspirerer mennesker i organisationen. Andre underviser i målsætning, men forklarer ikke, hvordan man sætter mål, der fremmer kvantespring I nuværende niveau.

Kvantespring i øget omsætning

Få et bedre bund resultat?

Hvis ud skal have succes med at tjene penge til dig selv eller din virksomhed, så er det vigtigt, at du kender formlen på hvordan. 

Der er meget få, der kender og bruger denne formel, nogen gør det ubevidst, og de ved ofte ikke, hvorfor de har succes, men de fleste kender den ikke. 

Hvis du skal tjene penge, så er skal du vide, hvor din indre penge termostat er. Mange kan kun komme til et vis punkt i indtjening så stopper den her. 

Kontakt Os

Kontakt os

Tro mig! Hvis jeg kan, så kan du også...

Maibritt Bræmer

Maibritts faglige baggrund var i AV/IT Branchen, hvor hun tilbragte næsten 14 år dels som teamleder og sluttede som strategisk leder i en stor IT-virksomhed. I 2018 tog Maibritt en stor beslutning om at forlade sit “sikre job.” Maibritt indså, at hun ikke kun havde ramt et økonomisk loft, men havde heller ikke plads til at vokse inden for sin nuværende rolle, og hun vidste dybt, at hun havde et andet kald i livet.

Maibritt vidste i hjertet, at hun var bestemt til noget andet, men havde ingen klar plan eller ide om, hvordan eller hvad det skulle være.

Personlige vanskligheder

På dette tidspunkt i sit liv gik hun igennem nogle personlige vanskeligheder og fandt sig både økonomisk og følelsesmæssig ude af balance, og dette tog på hendes fysiske sundhed.

Trods sikkerhed

Trods pension og andres synspunkter forlod hun sin karriere som leder i en alder af 48 år for at forfølge ​​hendes drøm. På denne vanskelige, men spændende tid i hendes liv lånte hun pengene af hendes kæreste for at komme til at arbejde med verdens førende succes mentor, Bob Proctor. Hun vidste at skulle hun opnå stor succes og få hendes drøm opfyldt skulle hun lære af den bedste. En som selv havde opnået succes og kunne demonstrere succes med egne resultater. Maibritt tog hurtigt et stort spring og opnåede en udvikling der økonomisk og mentalt satte hende fri som menneske.

Luk menu
×