fbpx

SetYfree Consulting

COACHING SAMTALE

Gratis og helt uforpligtende

Vent ikke længere, find ud af, hvad der skal til, for at du kan leve det liv, du fortjener og ønsker dig.

BOOK HER

Coachingsamtalen handler om dig. Vi taler om hvordan vi kan hjælpe dig videre med det, du gerne vil opnå.

Ring til os

Du er velkommen til at ringe til os. Vi træffes på følgende: Peter 26771474 Maibritt 21902903

Hvad vil du gerne forbedre i dit liv?

Er der noget i dit liv, som du gerne vil ændre eller opnå? Måske noget du har forsøgt at få eller opnå tidligere men uden held?

Hvis svaret er ja, så kunne denne mulighed måske være noget for dig. Mange gange handler det om, at vi får set på situationen i et helt nyt perspektiv, der vil ændre så meget, at vi vil lykkes med det, vi har sat os for.

Mange mennesker kæmper og forsøger med, alt de har i sig for at opnå det de ønsker sig. Men ofte ender de med at gøre det de plejer, og det giver naturligvis samme resultat. Når vi bliver klare over, hvad vi kan gøre anderledes, så vi der opstå nye og bedre muligheder. Vores tanker vil ændre sig, og når det sker, vil vi ændre måden, vi handler og reagerer på, som i sidste ende vil give os helt nye og bedre resultater.

Spørgsmål, du måske har?

Hvad kan jeg gøre, for at jeg kan få det liv- , jeg drømmer om?

Er der noget, jeg har overset?

Er der en anden måde at gøre tingene på?

Hvorfor er der nogen, der får opfyldt deres drømme, når andre ikke gør?

Hvordan kan jeg finde frem til og udnytte mit fulde potentiale?

Hvordan tror du, dit liv ville se ud hvis du?

  • Udviklede fundamentale succesvaner?
  • Fandt svaret på, hvordan du kan nå dine forretningsmæssigt og private mål?
  • Startede hverdag på en god og produktiv måde?
  • Tjente flere penge?
  • Fik mere frihed?
  • Fik dybe og meningsfulde forhold?

Vi ringer til dig

Din gratis coaching foregår telefonisk, og tager ca. 30 minutter. Efter du har booket din tid, ringer vi til dig på det aftalte tidspunkt og introducerer dig til den gratis coachingsamtale. 

I løbet af samtalen vil vi sammen gennemgå netop dine målsætninger og tanker, samt finde frem til, hvordan vi eventuelt kan hjælpe dig. 

Efter den gratis coachingsamtale, vil du vide præcis, hvor du skal sætte ind for at skabe din personlige succes!

“SetYfree Consulting arbejder målrettet med coaching og rådgivning. Gennem vores skræddersyede coachingforløb hjælper vi dig med at få succes med netop dine målsætninger. Programmet er på denne måde designet til at lære dig de strategier og teknikker som er essentielle for at opnå personlig frihed og succes, så du kan blive ved med at indfri dine mål, igen og igen.”

Tro mig! Hvis jeg kan, så kan du også...

Maibritt Bræmer

Maibritts faglige baggrund var i AV/IT Branchen, hvor hun tilbragte næsten 14 år dels som teamleder og sluttede som strategisk leder i en stor IT-virksomhed. I 2018 tog Maibritt en stor beslutning om at forlade sit “sikre job.” Maibritt indså, at hun ikke kun havde ramt et økonomisk loft, men havde heller ikke plads til at vokse inden for sin nuværende rolle, og hun vidste dybt, at hun havde et andet kald i livet.

Maibritt vidste i hjertet, at hun var bestemt til noget andet, men havde ingen klar plan eller ide om, hvordan eller hvad det skulle være. På dette tidspunkt i sit liv gik hun igennem nogle personlige vanskeligheder og fandt sig både økonomisk og følelsesmæssig ude af balance, og dette tog på hendes fysiske sundhed.

Trods pension og andres synspunkter forlod hun sin karriere som leder i en alder af 48 år for at forfølge ​​hendes drøm. På denne vanskelige, men spændende tid i hendes liv lånte hun pengene af hendes kæreste for at komme til at arbejde med verdens førende succes mentor, Bob Proctor. Hun vidste at skulle hun opnå stor succes og få hendes drøm opfyldt skulle hun lære af den bedste. En som selv havde opnået succes og kunne demonstrere succes med egne resultater. Maibritt tog hurtigt et stort spring og opnåede en udvikling der økonomisk og mentalt satte hende fri som menneske.

”Du bliver ikke rig ved at gøre visse ting, du bliver rig ved at gøre tingene på en bestemt måde”

95% Mindset & 5% Strategi

Luk menu
×