fbpx

SetYfree Consulting

Få succes som iværksætter

Hvis du skal have succes som iværksætter, tror du så -

At du skal arbejde hårdt i mange timer hver dag?

At du skal være en kold forretningsmand/kvinde?

At der er koldt på toppen?

At det er hårdt og besværligt?

At du skal have penge for at få succes?

Der er mange meninger om, hvordan man får succes som iværksætter. Men studier viser, at det er langt fra hvad man tror. De mennesker der opnår stor succes som iværksætter tænker og handler på en helt bestemt måde, det er ikke det, de gør det, er måden de gør det på.

En af tingene er, at de har den helt rigtige attitude. Mange tror, at det at have en vinder attitude kun handler om at smile og være positiv, men skal man have succes med det man laver, så skal man forstå, at det er langt mere end det.  

En vinder attitude er noget der stikker dybere end et overfladisk smil og positive tanker. Hvis du vil have succes som iværksætter, så er det en god ide at forstå hvad attitude er og hvorfor det har så stor betydning for, om du får succes eller oplever fiasko.

Få succes som iværksætter

”We are all responsible for where we are and the results we are experiencing”

De 7 attituder der fører til succes som iværksætter

Du kan være, gøre og få alt det du ønsker. Derfor hvis du tror på, at du vil få succes som iværksætter, så vil det ske. Troen skal være mere end et ønske, den skal være urokkelig, og du må ikke tvivle på, om det kan lade sig gøre. Vi bliver og får det, vi oftest tænker på. Derfor ødelæg det ikke for dig selv ved at tænke negative tanker som ”Jeg har ikke pengene” eller ”Jeg får aldrig succes.”

Træn dig selv i at tænke succes, velstand, lykke, og gode relationer. Tænk positivt og vælg med omhu, hvad du tænker på. Hvis du ønsker at lykkes som iværksætter, så tænk på det du vil opnå frem for hvad du tror, er muligt.

Visualiserer og lad, som om det allerede er lykkes for dig. Lad som om du er en succesfuld iværksætter, som er nået i mål, og har opnået anerkendelse og blevet velhavende. Gentag og bekræft dig selv i det, så mange gange om dagen som muligt. Det vil styrke din tro, som vil gå fra at være et ønske til at blive en dyb overbevisning.

Tro på, at du kan opnå velstand og succes

Udvikle visdom og forståelse

Du skal udvikle din hjerne, og vær en god studerende. Det er vigtigt, at du bruger tid på at udvikle og forstå hvem du er, og hvordan din hjerne fungerer. Hvor er dine blinde punkter? Dem der står i vejen for dig og dit mål, og hvordan ændrer du dem?

Det er også vigtigt, at du omgås mennesker der støtter dig i dit iværksætteri. Omgås andre der ønsker viden, succes og er passioneret omkring at opnå noget. Undgå negative, udvidende mennesker der er tilfreds med livet, som det er.

Når du bruger din tid sammen med mennesker, som har opnået succes, vil du blive præget af deres måde at gøre tingene på og dermed opleve, at du selv kommer tættere på dit mål.

Sæt værdigt mål

Succesfulde mennesker føler aldrig, at de træder vande. De er ikke bange for at gå efter meget store og udfordrende mål. De ved, hvor de vil hen, og de tager konsekvent daglige skridt henimod deres mål.

Dit mål vil optage meget af din tid, og det vil blive omdrejningspunktet i dit liv. Derfor, vær sikker på, at det er et værdigt mål. For at holde motivationen skal du vælge mål som du IKKE ved, hvordan du opnår. Det skal være mål der styrker og udvikler dig. Mål der får dig til at gøre ting, du normalt ikke ville kaste dig ud i. Det er her, udviklingen og fremdriften ligger.

95% Mindset & 5% Strategi

Dit arbejde skal betyde noget

Dit arbejde skal betyde noget

Iværksætter med succes ved, hvor de skal hen. Når de arbejder, er det med intensitet og fokusering. De ved at deres mål og arbejde har et større formål. De vil med det som udgangspunkt arbejde hurtigt og effektivt. Det betyder, at du ikke behøver at arbejde 70 timer om ugen for at opnå dit mål.

Vær tro mod dig selv

At være tro mod dig selv betyder, at du bruger det du har – dit sind, dine evner og dine unikke talenter.

Din tro skal afspejle sig i dine handlinger og tanker, frem for at du tror et, og gør noget andet. Gør det du siger. Du skal være tro mod dig selv og dit mål. Det betyder, at det du tænker på, taler om og gør, er det der vil føre dig fremad og i sidste ende give dig succes med dit iværksætteri.

Vær tro imod dig selv

Vær generøs

At være venlig mod andre mennesker gør os lykkelige. Når vi tænker på situationer, hvor vi har været venlige overfor andre, bliver vi glade, og det får os til at gøre det igen.

Generøse og rare mennesker skaber en lykke cyklus, der ikke kun giver dem selv noget, men også giver noget til de mennesker, de er generøse overfor.

Gør det til en vane at efterlade alle, du taler med med en følelse af succes. Med andre ord få dem til at føle sig godt tilpas i dit selskab. Alt, hvad du giver ud, vil komme retur til dig før eller siden. På den ene eller anden måde.

Hvis du benytter disse metoder, vil du blive kompenseret økonomisk eller på anden vis i en sådan grad, at du vil blive forbavset.

Vær taknemlig

Når du er taknemlig og holder fokus på det du har frem for på det, du ikke har, så vil din energi ændre sig. Når du har en positiv energi, vil du tiltrække positive ting, mennesker og muligheder.

Wallace Wattles beskrev det på følgende måde i bogen ”The Sciencece of Getting Rich.” Han skrev, “The grateful mind is constantly fixed upon the best. Therefore, it tends to become the best; it takes the form or character of the best and will receive the best.”

Når succesfulde mennesker har en udfordring i livet, et penge problem, et forretningsproblem, problemer i forholdet eller andet, så i stedet for at tilføje energi til problemet ved at fokusere på det, har de en tendens til at tænke på ting, de er taknemmelige for. De ved, at når man ændrer måden man ser på problemerne, vil problemerne ændre sig.

Resumé

Følg disse tips til at udvikle holdninger, der giver dig mulighed for at blive en succesfuld iværksætter. Du vil samtidig også få succes på alle andre områder af dit liv.

Tumbs up

Tro på dig selv og på, at det er muligt for dig at lykkes som iværksætter – ændre dine negative tanker om penge og du vil opnå velstand.

Udvikle visdom og forståelse – engagere dig i livslang læring, omgå dig med positive og succesrige mennesker.

Sæt værdige mål – Vælg mål, der udvikler dig og får dig til at vokse ud over, hvad du normalt ville gøre.

Formål – Sørg for, at dit iværksætteri har et større formål. Arbejd med intensitet bliv fokuseret og effektiv. 

Vær generøs – gør det til en vane at efterlade alle du møder med et indtryk af succes. De skal føle sig bedre tilpas, efter de mødte dig.

Vær taknemmelig i alt. Føl dig taknemmelig, uanset hvad der foregår omkring dig. Hold bevidst dine tankerne på det, du er taknemlig for.

Du er som alle født mentalt rig. Nøglen til din succes er i dine tanker. Derfor vær god ved dig selv, tænke på noget godt. Opbyg storslåede ideer, og tillade aldrig din fysiske verden eller tidligere nederlag at styre din tanker. Det er i sidste ende dine tanker der styre dit liv og dine resultater.

Bliv mere og bedre!

Kontakt Os

Kontakt os
Luk menu
×