fbpx

SetYfree Consulting

Filofien bag succes

LIVESTREAME D.31 marts kl.18

Til foredraget Filosofien bag Succes, får du fuld valuta. Du vil for en stund, rette dit fokus ind på dit livs succes.

EFTER FOREDRAGET VIL DU VÆRE KLAR TIL

At sætte dig selv op til succes ved at sætte de rigtige mål

Du har en forståelse for, hvad der holder dig tilbage fra at nå dine mål

Du kender vanen, der garanterer dig opnåelse af dine målsætninger

Under foredraget får du kendskab til nogle af de unikke principper og værktøjer, der med sikkerhed kan skabe et succesfuldt liv for dig. Jeg har selv implanteret denne filosofi i mit liv og har opnået store ændringer. Den filosofi, som jeg vil gennemgå til foredraget, er en videnskab, der har været afprøvet af millioner af mennesker i hele verden, og som med sikkerhed giver succes, hvis man følger alle principperne bag filosofien.

Kender du den levende legende og verdenskendte Bob Proctor, som er manden bag filosofien?

Han har været flittig gæst i talkshows som Larry King Live, Oprah Winfrey samt Ellen Degeneres. Han er stifter og medejer, samt bestyrelsesformand af Proctor Gallagher Institute, som i dag er et af verdens førende selskaber inden for personlig udvikling, og er endvidere én af hovedpersonerne i den mest sete film inden for personligudvikling ”The Secret.”

Er du klar til at tage det næste skridt op ad successtigen, og er du nysgerrig på, hvad du kan gøre for at opnå den succes, som du fortjener, så er dette foredrag helt sikkert noget for dig.

Den filosofi, som vil blive præsenteret til foredraget, kan effektivt anvendes til virksomheder, i teams eller for personlig eller professionel udvikling af succes. Filosofien bag succes er nøglen, der låser døren op til et rigt liv.

“SetYfree Consulting arbejder målrettet med coaching og rådgivning. Gennem vores skræddersyede coachingforløb hjælper vi dig med at få succes med netop dine målsætninger. Programmet er på denne måde designet til at lære dig de strategier og teknikker som er essentielle for at opnå personlig frihed og succes, så du kan blive ved med at indfri dine mål, igen og igen.”

Tro mig! Hvis jeg kan, så kan du også...

Maibritt Bræmer

Maibritts faglige baggrund var i AV/IT Branchen, hvor hun tilbragte næsten 14 år dels som teamleder og sluttede som strategisk leder i en stor IT-virksomhed. I 2018 tog Maibritt en stor beslutning om at forlade sit “sikre job.” Maibritt indså, at hun ikke kun havde ramt et økonomisk loft, men havde heller ikke plads til at vokse inden for sin nuværende rolle, og hun vidste dybt, at hun havde et andet kald i livet.

 

Maibritt vidste i hjertet, at hun var bestemt til noget andet, men havde ingen klar plan eller ide om, hvordan eller hvad det skulle være. På dette tidspunkt i sit liv gik hun igennem nogle personlige vanskeligheder og fandt sig både økonomisk og følelsesmæssig ude af balance, og dette tog på hendes fysiske sundhed.

Trods pension og andres synspunkter forlod hun sin karriere som leder i en alder af 48 år for at forfølge ​​hendes drøm. På denne vanskelige, men spændende tid i hendes liv lånte hun pengene af hendes kæreste for at komme til at arbejde med verdens førende succes mentor, Bob Proctor. Hun vidste at skulle hun opnå stor succes og få hendes drøm opfyldt skulle hun lære af den bedste. En som selv havde opnået succes og kunne demonstrere succes med egne resultater. Maibritt tog hurtigt et stort spring og opnåede en udvikling der økonomisk og mentalt satte hende fri som menneske.

Luk menu
×