fbpx

SetYfree Consulting

Din personlige strategi

Hvor skal du hen?

Forstår forskellen på at sætte mål og opnår mål

Det første skridt mod succes begynder med et grundlæggende spørgsmål: Hvor skal du hen? At vide, hvor du skal hen, er altafgørende for opnåelse af det, du ønsker. 98% af alle mennesker har ikke defineret deres mål eller formål med livet, og det gør det umuligt for dem at opnå eller ændre deres liv.

Hvis du ser på personer, der har opnået varig succes, så vil du opdage, at de alle har haft et bestemt, udfordrende mål. Hver og en af dem har haft en plan for, hvordan de kunne nå deres mål og brugt største del af deres liv og tanker på at opnå det. Planen kan ændre sig men ikke målet.

Formålet med et mål

Formålet er at udvikle selvtillid, personligt initiativ, fantasi, entusiasme, selvdisciplin og koncentreret indsats. Alle disse er nødvendige for succes. Gennem programmet Thinking Into Results vil du lære mere detaljeret, hvad disse kvaliteter indebærer, og hvordan de er erhvervet, udviklet og indarbejdet i din plan for succes. Ud over at få klarlagt dit livs formål vil du opnå andre fordele.

Formålet med målet er også at opmuntre dig til at specialisere dig, og specialisering fører til perfektion. Din succes i livet afhænger meget af din evne til at vide meget om et bestemt område og at udføre usædvanligt inden for det.

Generel uddannelse er vigtig, fordi du ved at forfølge det, vil opdage dine basale evner og ønsker. Når du først har skitseret dem, skal du straks begynde at erhverve specialiseret viden i din store interesse. Formålet vil fungere som en magnet, der tiltrækker dig den specialiserede viden, der er nødvendig for succes.

Når du har fastslået dit konkrete mål, vil du begynde at budgettere din tid, penge og hele din daglige indsats, så det vil føre til opnåelse. Tid budgettering betaler sig altid, fordi hvert øjeblik. du bruger på handlinger, der fører hen imod dit mål, giver udbytte.

Når du har et mål i sigte, vil du blive opmærksom på de muligheder, der fører dig i retning af opnåelse. Du vil finde mod til at handle på dem, efterhånden som de opstår.

Dit liv – Dit ansvar

Hvis ikke der var udfordringer og ubehag på vejen til succes, så ville alle have det.

Du kender sikkert de mennesker, der giver udtryk for deres bitterhed ved at fortælle alt det, de ikke har opnået eller blevet til. De siger ting, som ”Jeg vil ønske, at jeg tog til…” eller, ”Jeg har altid, ønskede mig, at… ”, eller måske oven i købet, tilstået at ” Jeg har aldrig, rigtig ønskede mig at være … Jeg har altid, ønskede mig at studere, og bliver … i stedet for.” Måske de siger ”Jeg, ville ønske, at jeg havde…”

Men har vi ikke alle sagt det på et eller andet tidspunkt?

Måske nogen har sagt til dig – Sæt dig ned, find ud af, hvad du gerne vil. Når du så fortalte dem om din, ”Jeg ville ønske, at…” Fortalte de dig, at du bare skulle gøre det. For dem har det virket ret indlysende , men for dig var det måske blot et ønske, som du ikke helt selv troede, på var muligt at opnå.

Forstå hvad der sker

At opnå dine mål er simpelthen et spørgsmål om forståelse. Forstå, at måden, du tænker på, er et produkt fra din opvækst, men du bliver også påvirket af det miljø, som du bevæger dig i. Dine tanker = dine resultater og er altafgørende, for om du er en goal setter eller goal getter.

De mennesker, der opnår det, de sætter sig for ved, hvor de skal hen. Når de arbejder, er det med intensitet og fokusering. De, ved at deres mål og arbejde har et større formål. De vil med det som udgangspunkt arbejde hurtigt og effektivt.

“Hvis du vil leve et liv, du aldrig har levet, skal du gøre ting, du aldrig har gjort!”

Vær tro mod dig selv

Vær tro mod dig selv

At være tro mod dig selv betyder, at du bruger det du har – dit sind, dine evner og dine unikke talenter.

Din tro skal afspejle sig i dine handlinger og tanker, frem for at du tror et og gør noget andet. Gør det, du siger. Du skal være tro mod dig selv og dit mål. Det betyder, at det du tænker på, taler om og gør, er det, der vil føre dig fremad og i sidste ende give dig succes.

Vigtigheden i at kunne tage en beslutning

Mennesker, der lykkes i livet, træffer hurtige beslutninger (så snart alle fakta er tilgængelige) og forstået. De, der mislykkes i livet, træffer langsomme beslutninger og ændrer dem ofte. Husk på, at 98% af befolkningen ikke har sat et mål i livet. De kan simpelthen ikke træffe en beslutning og holde ved den. Hvordan kan du overvinde vanen med at undgå at tage beslutninger? Start med det næste problem, du står over for, og tag en beslutning en, hvilken som helts beslutning er bedre end ingen. Dit gennemsnit resultat vil blive bedre og bedre. Når du kender dit mål, vil beslutningsprocessen selvfølgelig være nemmere for din vurdering vil ligge på om, hvorvidt din beslutning vil føre dig tættere på målet eller ej.

Vigtigheden i at kunne tage en beslutning

“Succesen kommer, når du magter at gå fra fiasko til fiasko uden tab af entusiasme.”

Vær generøs

At være venlig mod andre mennesker gør os lykkelige. Når vi tænker på situationer, hvor vi har været venlige overfor andre, bliver vi glade, og det får os til at gøre det igen. Generøse og rare mennesker skaber en lykke cyklus, der ikke kun giver dem selv noget, men også giver noget til de mennesker, de er generøse overfor.

Gør det til en vane, at efterlade alle, du taler med med en følelse af succes. Med andre ord få dem til at føle sig godt tilpas i dit selskab. Alt, hvad du giver ud, vil komme retur til dig før eller siden på den ene eller anden måde.

Vær generøs

Bliv mere og bedre!

Følger du disse råd vil du udvikle dine holdninger, og de vil giver dig mulighed for at blive succesfuld. Samtidig vil du også få succes på alle andre områder af dit liv. Du er som alle født mentalt rig. Nøglen til din succes er i dine tanker. Derfor vær god ved dig selv, tænk på noget godt. Opbyg storslåede mål, og tillade aldrig din fysiske verden eller tidligere nederlag styre din tanker. 

“The grateful. mind is constantly, fixed upon the best. Therefore, it tends, to become the best; it takes the form or character of the best and will receive the best.”

Vær taknemlig

Når du er taknemlig og holder fokus på det, du har frem for på det, du ikke har, så vil din energi ændre sig. Når du har en positiv energi, vil du tiltrække positive ting, mennesker og muligheder.

Wallace Wattles beskrev det på følgende måde i bogen ”The Sciencece of Getting Rich.” Han skrev, 

“Det er i sidste ende dine tanker der styre, dit liv og dine resultater.”

Når succesfulde mennesker har en udfordring i livet, et penge problem, et forretningsproblem, problemer i forholdet eller andet så i stedet for at tilføje energi til problemet ved at fokusere på det, har de en tendens til at tænke på ting, de er taknemmelige for. De ved, at når man ændrer måden man ser problemerne på, vil problemerne ændre sig.

Vær taknemlig

“SetYfree Consulting arbejder målrettet med coaching og rådgivning. Gennem vores skræddersyede coachingforløb hjælper vi dig med at få succes med netop dine målsætninger. Programmet er på denne måde designet til at lære dig de strategier og teknikker som er essentielle for at opnå personlig frihed og succes, så du kan blive ved med at indfri dine mål, igen og igen.”

Luk menu
×