fbpx

SetYfree Consulting

thinking into results

Programmet der kan få dine drømme til at gå i opfyldelse...

Thinking Into Results er elite programmet inden for personlig udvikling. Bliv coached af den verdenskendte Bob Proctor, og opnå permanente ændringer på alle områder af dit liv.

Programmet er for dig, der ønsker at ændre sit liv eller opnå bedre resultater. Dette struktureret personlig, udviklingsprogram er designet til at hjælpe dig med at ændre din måde at tænke på, dit perspektiv vil ændre sig og dermed dine resultater. Det er videnskabeligt bevidst, at vi bliver, hvad vi tænker. 

 

Bob Proctor

"We all have the ability to design our own lives"

Du kan få alt, hvad du ønsker...

Bob Proctor og Sandy Gallagher har skabt Thinking Into Results et personlig udviklingsprogram, der ændrer din måde at tænke, handle og føle på. Vi kalder det paradigmeskift, og metoden er den eneste måde, hvorpå du kan ændre dine indre tanker, så du kommer til at tænke som de mest succesfulde mennesker i verden.

Du har måske forsøgt før?

Hvis du har læst selvhjælpsbøger eller taget kurser før, men du ikke har fået de resultater, du forventede, så er det ikke din skyld. De fleste "guruer" fortæller dig, hvad du skal gøre, men ikke, hvordan du skal gør det.

Afspil video

se videoen og hør hvad andre siger om Thinking Into Results

I denne video vil du møde andre der har været igennem programmet Thinking Into Results. Programmet er verdenskendt og millioner af mennesker har ændret deres liv radikalt med helt unikke resultater som har haft en permanent virkning på deres liv. 

Tænk hvis du kendte til...

Hvordan ville dit liv være?

  • 3 TYPER MÅL, og hvilken der er den eneste der er værd at forfølge.
  • DEN ENE TING, du aldrig bør overveje, når du sætter et mål.
  • HVORDAN DU MULTIPLICERER din effektivitet med næsten ingen indsats overhovedet.
  • DEN UNDERVURDEREDE VANE, der giver dig en større gevinst end nogen, anden.
  • EN CHOKERENDE SIMPEL MÅDE, som øjeblikkeligt øger din produktivitet.
  • DEN SKJULTE MEKANISME, der bestemmer, hvad der kommer ind i dit liv – og hvordan du kan tage kontrol over det en gang for alle.
  • 4 LETTE TRIN så du undgå trussel nr. 1, der  kan stoppe din succes.
  • Og SÅ MEGET MERE…

Peter Bræmer

Efter at Thinking Into Results kom ind i mit liv, ser jeg livet fra et helt andet perspektiv. Jeg lever nu mit liv indefra og ud, og ikke omvendt… For mig handler det om lidenskab, for det optimale mål og muligheden for at gøre en forskel. Det er gået op for mig at jeg næsten hele mit liv har levet i uvidenhed omkring hvordan jeg bevidst kan bruge mit sind til at opnå det jeg ønsker.

Nyhedsbrev

Luk menu
×