fbpx

SetYfree Consulting

Vi kan hjælpe dig med at opnå stor succes det kunne være at du ønsker en ny karrier, tjene flere penge, have mere frihed? Eller måske noget helt andet...

Bob Proctor

Hilsen Peter, Maibritt & Bob Proctor

Hej vi glæder os til at hjælpe dig

Har du en fornemmelse af, at du kan opnå meget mere, end du gør? Måske du ønsker at tjene flere penge, ændre din karriere, tabe dig, eller bare blive sund og glad. Så kan jeg fortælle dig, at du har fuldstændig ret. Vi som mennesker bruger kun en lille del af vores potentiale, vi har uendelige muligheder, hvis blot vi bruger tid på personlig udvikling og udvikler os mentalt.

Bronze favet baggrund

BRONZE

Six Minutes to Success

Hver morgen en splinterny video om de universelle love, penge, helbred, forhold, karriere og mere… Når du starter dagen på den måde, så vil du opleve store ændringer i dit liv. 

Opnå dramatisk bedre resultater på ALLE områder af dit liv, måske i din karriere, med lethed, bekvemmelighed og motivation. Alt er Mindset og det, har eksperterne for længst konstateret. Bliv inspireret, til at tjene flere penge, få et blomsterende forhold, starte din egen virksomhed, tab dig, eller blot lev et mere produktivt og opfyldende liv.

 • Leveres direkte hjem til dig
 • Adgang fra mobilen
 • Få daglig inspiration, der vil holde dig på sporet
 • Medlem af Facebook gruppe
 • Video fra den verdenskendte Bob Proctor (kendt fra The Secret)

Prøv at forstille dig, hvordan dit liv ville ændre sig, hvis du hver dag lærte fra den bedste i verden, når det gælder menneskets potentiale og succes.

Pris kr. 196,- pr. mdr.

Sølv baggrund

sølv

Lead the field

Når drømme bliver til virkelighed på en fleksibel, behagelig og effektiv måde. Der vil ændre det du ønsker i dit liv. Karriere, penge, frihed eller andet?

Tjen de penge der matche dine drømme og bryd væk fra din sædvanlige måde at leve på. Du vil igennem dette 16 ugers program begynde at tjene flere penge, få mere frihed, samt få eller oplev et dybere og mere meningsfuldt forhold.

Programmet er digitalt og der går ikke lang tid, efter du har købt det, før du er i gang. Der er adgang til programmet i 120 dage fra den dag, du tilmelder dig.

 • 12 lektioner, lydoptagelser af lektion samt videoer
 • Handlingsplan
 • 4x spørgsmål og Svar (Bob Proctor og/eller Sandy Gallagher)
 • 4×60 minutter coaching, hver 4 uge i perioden
 • Medlem af lukket Facebook Gruppe

Hvis du virkelig ønsker fremgang i dit liv, og du har besluttede dig for, at du vil gøre noget ved det, men har brug at komme i gang på en fleksibel måde, hvor du selv styrer, hvornår du har tid til at arbejde med dig selv, så er dette digitale program noget for dig.

Programmet er verdenskendt og har allerede hjulpet ubeskrivelig mange mennesker med at opnå succes.

Pris kr. 23.150,- 

”We are all responsible for where we are and the results we are experiencing”

Guld baggrund

Guld

Dit liv og dine resultater vil ændre sig til helt nye højder med dette program. Den bedste kombination og de bedste resultater på kortest tid…

Absolut et af de programmer, der giver de bedste resultater. Kombinationen af selvstudie, coaching og holdtræning er helt unik. Når først du er startede på dette program, så vil du for altid have ændret dit mindset og du vil pr. automatik tænke, reagere og handle som de mest succesfulde mennesker. Du vil blive en af de 3%, der lever det liv, som de drømmer om.

 • 12 lektioner, videoer og lydfiler
 • 24 uger program adgang til intens coaching
 • 1 gang pr. uge spørgsmål & svar
 • Lektionsfacilitering video
 • Arbejdsbog med opgaver, der giver permanent paradigme ændringer.
 • Medlem af Netværksgruppen Matrix Mastermind

Alle der arbejder med sig selv igennem Guld og gør det programmet forslår, vil opnå stor succes og ændring i deres liv. På alle områder, karriere, penge, resultater og meget mere.

Resultater der holder.

Pris kr. 52.750,- inckl. moms

Platin baggrund

PLATIN

Til dig der vil have alt af det bedste… Du har sikkert allerede en fantastisk karriere, tjener mange penge, har frihed eller andet. Men der er noget du mangler? Hvad er det?

Platin er til dig der allerede har opnået stor succes, du tjener måske allerede et 6 Cifret beløb pr. mdr. og ønsker nu at løfte dit niveau endnu højre.

Dig der ikke vil nøjes med, men som ønsker det bedste af det bedste. Du vil være en af dem i top 1% ligaen.

Pris kr. 210.000,-

95% MINDSET & 5% STRATEGI

Den altafgørende beslutning
Iværksætter

Kontakt Os

Kontakt os

95% Mindset & 5% Strategi

Luk menu
×